Voetbalvereniging B.N.C.

Finsterwolde

Anno 1940

Vrijwilligers

 

Alles binnen de club valt en staat met vrijwilligers. Voetbal is de hoofdzaak van onze vereniging, maar zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden.

 

Jouw hulp en bijdrage bij de club, in welke orde van grote dan ook, is meer dan ooit belangrijk. We zijn samen één vereniging en moeten deze met zijn allen draaiende houden. Willen we bij B.N.C. een stap vooruit zetten, zullen we het met zijn allen moeten doen.

 

Op dit moment zijn er een aantal functies en/of taken waarvoor mensen nodig zijn. Meld je aan, want je helpt niet alleen de vereniging, maar ook de mensen die reeds voor de club en voor jou klaar staan. Samen moeten we het immers doen; vele handen maken licht werk.

 

Wij zijn op zoek naar:

 

Barpersoneel

Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die bardiensten willen en kunnen draaien. Het huidig team van barpersoneel dient te worden uitgebreid. Op dit moment komt het veelal op dezelfde personen aan. Deze personen moeten hun tijd ook vrij maken. Met jouw hulp en inzet ben je direct een toegevoegde waarde voor het huidig team van barvrijwilligers.

 

De tijden dat we jouw hulp hiervoor goed kunnen gebruiken zijn tijdens de openingstijden van onze kantine (zie informatie; openingstijden). Het gaat om de trainingsavonden, de zaterdagen voor de jeugd en de zondagen voor de senioren.

 

In overleg is alles te realiseren, al kun je maar één keer per maand; alle hulp is welkom.

 

Ook ouders/verzorgers van de jeugd zouden hun bijdrage kunnen leveren, bijvoorbeeld op de zaterdag als hun zoon of dochter moet spelen.

 

Ben je bereid de vereniging te helpen, meld je dan aan bij onze kantinebeheerder Rikie de Jonge (06-11340049) of eventueel bij iemand van het bestuur.

 

 

 

Hoofdsponsor

Scheemda

Haven Noord Zijde 8

9679 TC Scheemda

Telefoon: 0598 395 216

www.henkpluim.nl

 

Sub Sponsor

Voetbalvereniging BNC

(Bravery - Nova Zembla - Combinatie)

Klinkerweg 135 - 9684 AC Finsterwolde

Tel: 0597-331634

                                                  Email:  secretaris@vvbnc.nl

© 1940 - 2017 v.v. B.N.C

Dit is de officiële website van Voetbalvereniging B.N.C. te Finsterwolde