Voetbalvereniging B.N.C.

Finsterwolde

Anno 1940

Vrijwilligers

 

Alles binnen de club valt en staat met vrijwilligers. Voetbal is de hoofdzaak van onze vereniging, maar zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden.

 

Jouw hulp en bijdrage bij de club, in welke orde van grote dan ook, is meer dan ooit belangrijk. We zijn samen één vereniging en moeten deze met zijn allen draaiende houden. Willen we bij B.N.C. een stap vooruit zetten, zullen we het met zijn allen moeten doen.

 

Op dit moment zijn er een aantal functies en/of taken waarvoor mensen nodig zijn. Meld je aan, want je helpt niet alleen de vereniging, maar ook de mensen die reeds voor de club en voor jou klaar staan. Samen moeten we het immers doen; vele handen maken licht werk.

 

Wij zijn op zoek naar:

 

Barpersoneel

Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die bardiensten willen en kunnen draaien. Het huidig team van barpersoneel dient te worden uitgebreid. Op dit moment komt het veelal op dezelfde personen aan. Deze personen moeten hun tijd ook vrij maken. Met jouw hulp en inzet ben je direct een toegevoegde waarde voor het huidig team van barvrijwilligers.

 

De tijden dat we jouw hulp hiervoor goed kunnen gebruiken zijn tijdens de openingstijden van onze kantine (zie informatie; openingstijden). Het gaat om de trainingsavonden, de zaterdagen voor de jeugd en de zondagen voor de senioren.

 

In overleg is alles te realiseren, al kun je maar één keer per maand; alle hulp is welkom.

 

Ook ouders/verzorgers van de jeugd zouden hun bijdrage kunnen leveren, bijvoorbeeld op de zaterdag als hun zoon of dochter moet spelen.

 

Ben je bereid de vereniging te helpen, meld je dan aan bij onze kantinebeheerder Rikie de Jonge (06-11340049) of eventueel bij iemand van het bestuur.

 

 

Onderhoudsteam terrein en accommodatie

Zoals jullie allemaal kunnen zien zijn er nogal wat klusjes te klaren op het B.N.C. terrein. Vele dingen moeten continu worden onderhouden en andere dingen zijn nodig toe aan een opknapbeurt.

Zo moeten de struiken gesnoeid worden, onkruid worden verwijderd en zo zijn er nog veel meer dingen die gedaan moeten worden. Een stukje uitstraling als men de poorten van B.N.C. betreedt.

Bij deze willen we dan ook de mogelijkheid bieden om op iedere Maandag morgen te komen klussen.

 

Iedereen die B.N.C. een warm hart toedraagt is welkom om te klussen. Senioren, junioren, ouders van de jeugdspelers en ook niet-leden zijn welkom.

 

Uit diverse monden hebben we vernomen dat niet iedereen op maandag beschikbaar is, maar dat men wel graag een bijdrage willen leveren. Het voorstel is om op de zaterdagmorgen aan de slag te gaan, al zijn het maar een aantal zaterdagen. Laat het weten als je hiertoe bereid bent en meld je even officieel aan, zodat er ook voor de zaterdag een planning kan worden gemaakt.

 

Wil jij ook de handen uit de mouwen steken?

Meld je dan bij één van de bestuursleden of stuur een mail naar: a.stubbe@vvbnc.nl

Hermann Kerbof

H.J. Siemonsstraat 50

9684 CT Finsterwolde

Telefoon: 0597 333 806

Voetbalvereniging BNC

(Bravery - Nova Zembla - Combinatie)

Klinkerweg 135 - 9684 AC Finsterwolde

Tel: 0597-331634

                                                  Email:  secretaris@vvbnc.nl

© 1940 - 2017 v.v. B.N.C

Dit is de officiële website van Voetbalvereniging B.N.C. te Finsterwolde