Voetbalvereniging B.N.C.

Finsterwolde

Anno 1940

Ordemaatregelen KNVB

 

Vanaf 2009 heeft de KNVB zijn reglementen bij (amateur)clubs aangescherpt. Als clubs zich niet aan deze regels houden kan dat gevolgen hebben voor de gehele vereniging. Daarom wijzen wij u graag op de volgende, door de KNVB opgelegde, ordemaatregelen:

 

  • Het nuttigen van alcoholische dranken is alleen toegestaan op een aan de kantine aangrenzend afgebakend terras, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Buiten dit terras is het nuttigen van alcohol absoluut niet toegestaan, dus ook niet in kunststof of kartonnen bekers. Glaswerk mag sowieso niet buiten de kantine komen, dus ook het nuttigen van non-alcoholische dranken in glas is buiten de kantine niet toegestaan.

  • Toeschouwers mogen zich tijdens wedstrijden van het eerste elftal niet binnen de afrastering bevinden. Tijdens deze wedstrijden dient de omheining volledig afgesloten te zijn, zodat het publiek ook niet binnen de afrastering plaats kan nemen.

  • Het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na wedstrijden is streng verboden.
    Ook rookpotten en lichtfakkels worden gezien als vuurwerk en zijn dus ook niet toegestaan.

 

De thuisspelende of bij beslissingswedstrijden organiserende vereniging is altijd verantwoordelijk voor het toezien op en het handhaven van de ordemaatregelen.
Bij overtredingen zal de betreffende vereniging in staat van beschuldiging worden gesteld en zullen boetes bij deze vereniging in rekening worden gebracht. In het meest extreme geval kunnen overtredingen van de ordemaatregelen ook leiden tot het in mindering brengen van punten van het eerste elftal.

 

De ordemaatregelen zijn door de KNVB opgesteld in het kader van veiligheid.

 

 

Hoofdsponsor

Scheemda

Haven Noord Zijde 8

9679 TC Scheemda

Telefoon: 0598 395 216

www.henkpluim.nl

 

Sub Sponsor

Voetbalvereniging BNC

(Bravery - Nova Zembla - Combinatie)

Klinkerweg 135 - 9684 AC Finsterwolde

Tel: 0597-331634

                                                  Email:  secretaris@vvbnc.nl

© 1940 - 2017 v.v. B.N.C

Dit is de officiële website van Voetbalvereniging B.N.C. te Finsterwolde