Voetbalvereniging B.N.C.

Finsterwolde

Anno 1940

Oliebollenactie 2017

 

Beste vrijwilligers,

 

Via deze weg wil voetbalvereniging B.N.C. haar vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet tijdens de oliebollenactie van 29 en 30 december. We kunnen als vereniging trots zijn op deze jaarlijkse actie. Het was een groot succes.

 

Waar vorig jaar dit dankwoord nog met een kritische noot werd geschreven kunnen we nu stellen dat het vanaf het begin een succes was.

Vorig jaar was het, tot een dag van tevoren, erg moeilijk om vrijwilligers voor deze actie op de been te krijgen. Uiteindelijk was de actie wel een succes, maar ging het niet gemakkelijk. Binnen de organisatie zou er kritisch worden gekeken naar de voortgang van deze actie.

Toch is de oliebollenactie ontzettend belangrijk voor onze club en uiteindelijk is er dan ook niet getwijfeld om door te gaan. En terecht; dit jaar alle lof voor onze vrijwilligers. Vanaf het eerste moment gaf men zich op om mee te helpen met de oliebollenactie. Het team van voorbereiders, bakkers, inpakkers, schoonmakers, chauffeurs en verkopers etc. was allemaal tijdig rond. En dit was te merken, want alles liep gesmeerd. Natuurlijk helpt ook de jaarlijkse ervaring, maar de inzet was grandioos.

Nadat de laatste oliebollen waren verkocht was het met het hele team verzamelen in de kantine, waar een heerlijke bord snert klaar stond om de goeie inzet te belonen. En dat snert kwam er natuurlijk niet zo maar; ook daarvoor onze dank.

 

De actie was gezellig en een leuke aangelegenheid. Wij zullen niet iedereen persoonlijk bij naam gaan noemen, maar iedereen ontzettend bedankt. Wederom een grote pluim voor een ieder!

 

Tot volgend jaar.

 

 

Hermann Kerbof

H.J. Siemonsstraat 50

9684 CT Finsterwolde

Telefoon: 0597 333 806

Kort in gesprek met Gerrie Drent, die het nieuwe seizoen als hoofdtrainer aan de slag gaat bij vijfdeklasser BNC.

door Gert Meulman

Gerrie, het nieuwe seizoen ga je aan de slag bij BNC, wat weet je van deze club?

BNC heeft een mooi verleden met spelen op hoog niveau, veel mannelijke wedstrijden waarbij het publiek vaak genoot van de inzet gecombineerd met ook aantrekkelijk voetbal. BNC leeft nog, een trouwe schare fans en BNC probeert de jeugd goed op te leiden, vanaf aankomend seizoen, in samenwerking met Thos, middels de SJO BTC.

 

Wat heeft je doen besluiten om bij BNC aan de slag te gaan?

Ik ben door BNC gevraagd, ik voldeed aan het profiel en het gevoel is goed. Neem daarbij mee dat ik vind dat mijn spelersgroep goed is en dat ik in Finsterwolde woon en daarmee is voor mij aan voorwaarden voldaan voor een fijne toekomst.

 

BNC speelt op dit moment in de vijfde klasse, ben je bekend met deze klasse?

Ik ben in zoverre bekend dat ik met Nieuweschans ook in de vijfde klasse heb gespeeld en dat ik veel ploegen in het algemeen volg. Voetballen alleen is niet voldoende voor resultaten in de vijfde klasse. Mijn ploeg heeft wanneer het compleet blijft de juiste combi in huis om iets aan zichzelf te kunnen laten zien en uiteraard aan onze supporters.

 

Wat zijn je doelen voor het komende seizoen, wat zou je willen bereiken met deze groep?

Ons eerste doel is zorgen voor aantallen op het trainingsveld. Samen kunnen wij veel maar de basis word gelegd op het trainingsveld. Als dit doel wordt behaald zullen wij samen bespreken wat het volgende doel wordt. Ik heb er zin aan!

Voetbalvereniging BNC

(Bravery - Nova Zembla - Combinatie)

Klinkerweg 135 - 9684 AC Finsterwolde

Tel: 0597-331634

                                                  Email:  secretaris@vvbnc.nl

© 1940 - 2017 v.v. B.N.C

Dit is de officiële website van Voetbalvereniging B.N.C. te Finsterwolde